Change Brazil – BELGIUM


 8545_209668392514288_1286154847_n

Ik heb vandaag nog niet kunnen slapen, maar ik droom al over morgen.

Ik weet dat ik morgen wakker word en ik zal niet alleen staan, morgen zal alle een natie opwekken.
Ik, jij, we allemaal, het Braziliaanse volks wordt wakker om te zeggen dat morgen verklaren we het eind van de slavernij en het is al de tweede keer in de geschiedenis van onze land. We ondertekenen de brief van de afschaffing.
17 juni, 2013!
Het volks is georganiseerd om stop te zeggen voor de geweld die vermoordt, vernedert, verslaaft, degenereert en dat al verspreidden is als een ziekte al jaren geleden, eeuwen. We zijn al beu om de rol van de gekoloniseerd te spelen, beu om te spelen als popjes, we zullen op de staatsbazen al die vuilnis overgeven die we al de tijd hebben moeten inslikken.
De wereld zal de verwachte schouwspel zien en dat zal niet in een voetbal veld gebeuren, maar wel binnen een land die tussen de vlammen sta. We zullen tonen dat we voor Brazilië supporteren en niet voor de nationale voetbal ploeg. Dat is maar eigenlijk een feest die maar een paar dagen duurt, maar die jaren van onze leven kost, onze zweet, bloed, ziel, die vol betoon constructies is en ons niet beantwoorden en dat zal nooit gebeuren. Morgen worden we wakker om te tonen dat de volks kracht heeft macht om de de richting van dit verhaal te veranderen. Het verhaal van een land die opgebouwd door dit volks is. Dit volks lijdt al jaren in de rijen van ziekenhuizen, metro’s, publieke diensten, banken ezv… Dit volks heeft zelfs geen goede scholen, geen waardevolle vervoermiddel, geen goede autowegen, zelfs geen goede basisch infrastructuur. Stroom, water, brandstof, ezv, het heeft allemaal slecht kwaliteit en duur, net als de manieren van de ambtenaren!
We zijn aan het vechten om het leven van de werknemers te verbeteren, ook de politie die slechts studies heeft, ze krijgen geen, waarde loon en ze worden slecht opgeleid.
De revolutie is maar aan het beginnen!
Het is nu de volks zijn beurt, miljoenen stemmen op een keer zal zich laten horen roepen, maar deze keer niet om gol te vieren, maar wel om STOP te roepen, WE ZIJN HET AL LANG BEU, WE WILLEN BRAZILIË VOOR HET BRAZILIAANSE VOLKS!
Er is geen andere mogelijkheden, Brazilië moet veranderen! Verbeteren!
We zullen Brazilië regeren, het volks kan dat zelf doen.
Iedereen die nog aan slapen is moet nu wakker worden! Wakker worden! Het is ook je oorlog!
Translate: Cris Salazar
Anúncios

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

Conectando a %s